Abstract 2.0 heeft de ambitie om het dynamisme van de architecturale creatie te demonstreren, de grote diversiteit aan vormentaal aan te tonen. Esthetiek en materie kruisen elkaar in het magazine. Interviews, analyses van projecten van de vijf continenten wisselen elkaar af om zo een hoog leesplezier te combineren met kritische standpunten en kennisbijdrage.

Het beste van de architectuur + niet-gerealiseerde projecten

Een gevarieerde inhoud die zowel het beste van de Belgische en internationale architectuur omvat als exclusieve projecten die niet gerealiseerd zijn.

Een XXL-formaat voor prachtige beelden

Met zijn XXL formaat van 27,5 x 37,5 cm worden de projecten hypergedetailleerd getoond met beeldmateriaal dat de projecten recht aan doet.

Tevredenheid gegarandeerd : u betaalt pas na ontvangst

U hoeft geen risico's te nemen: als abstract niet aan uw verwachtingen voldoet, hoeft u ons enkel het exemplaar terug te sturen.

abstract regelmatig ontvangen

Zonder enige vorm van subsidie, is abstract een referentie geworden, zowel in de Belgische architectuurwereld, als bij talrijke buitenlandse architecten.

Wenst u abstract regelmatig te ontvangen, dan vragen wij u voor de verzendingskosten een tussenkomst van slechts 9,98 € per editie: # 58 (april) + # 59 (september) + # 60 (november).

abstract #58-59-60 (nl)

abstract #58-59-60 (nl)

#58 (04/18) + #59 (09/18) + #60 (11/18) - Nederlandstalige editie: 
Deelname aan de verzendingskosten: 9,98 €/nr
Een factuur van 29,95 € wordt gevoegd bij het eerste toegestuurde exemplaar.

€29.95